Menginap di Sentosa Villa, Kaki Bukit Larut, Taiping

Salam,

Awal Februari lalu ade singgah kenduri kahwin di Bidor. Kenduri kawin balas Yob dan adiknye Najib... Habih kenduri plan nak naik Bukit Larut join geng OGKL tapi check in dulu kat Sentosa Villa kat bawah dia ... Sampai di Kaki Bukit Larut dia orang dah naik dulu so kite naik kemudian naik 4wd dia ... Gile punye lahh india ni bawak naik atas macam main go-kart je cona baring dia ... Bile dah sampai tetiba tak de kederat nak naik pulak ... so turun balik nak 4wd tadi ... giler lagi lahhhh ...lagi dahsyattt turun nye ... mane yg tak tahan muntah bole tewas mudahh ni ... ahakss

So sampai awal dan tidolahh di Sentosa Villa. Sini ade sikit gambo dan video ringkas je ... tapi keseluruhan nye sesuai untuk bawak keluarga untuk mandi sungai air nye dah ditapis dan wifi cume di luar bilik.










Balik singgah di selepas exit tol Bidor ade restoran... Memang Sedappp

0 comments:

Post a Comment